Ιανουαρίου 31, 2008

ΣΚΑΪ | Υποβολή Ε9 και μέσω Ίντερνετ

ΣΚΑΪ | Υποβολή Ε9 και μέσω Ίντερνετ

... τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που την 1η Ιανουαρίου 2008 έχουν εμπράγματα δικαιώματα πλήρους ή υψηλής κυριότητας ή επικαρπίας ή οίκησης σε ακίνητα, τα οποία αποκτήθηκαν μέσα στο έτος 2007, πρέπει να υποβάλουν Ε9.

Η σχετική σελίδα του TAXISnet

Η NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Forthnet: Εξαγορά του 21% από GO και EIT - 29/1/2008 7:07:00 μμ

Η NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Forthnet: Εξαγορά του 21% από GO και EIT - 29/1/2008 7:07:00 μμ

Από την πώληση του 21%, η FORTHnet αποκόμισε 93.827.488 ευρώ (η αξία της εταιρείας λοιπόν ανέρχεται στα 446.797.561, δηλαδή περί τα 447 εκατομμύρια ευρώ).

Αγοραστές ήταν η εταιρεία GO με έδρα την Μάλτα και η Emirates International Telecommunications (EIT). Πωλητές ήταν οι βασικοί μέτοχοι της Forthnet, η επενδυτική εταιρία Novator Equities και η Cycladic Fund καθώς και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ). Μετά την πώληση, Novator και Cycladic Fund δεν συμμετέχουν πλέον στη Forthnet. Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας έχει πλέον το 6,21% του μετοχικού της κεφαλαίου (πούλησε το 5,15%).

Ιανουαρίου 04, 2008

Twitter Guide Part #1: What is Twitter? | Caroline Middlebrook

Τι είναι το Twitter;

Μου αρέσει να επικοινωνώ με τον Αλέξανδρο, την Ερμιόνη, τον Αγγελο και την Μαρίνα. Όταν είμαι στη δουλειά είμαι online όπως και οι φίλοι μου. Τότε επικοινωνούμε μέσω IM και e-mail. Όταν είμαι έξω, επικοινωνούμε με SMS από το κινητό τηλέφωνο.
Με το Twitter οι πιστοί φίλοι μου με ακολουθούν και τους ακολουθώ όπου κι αν είναι από ένα μέσο. Όταν εγώ είμαι offline και εκείνοι online, τα μηνύματα που μου στέλνουν μέσω Web από το Twitter τα λαμβάνω στο κινητό μου. Όταν κάποιος από την παρέα είναι offline μπορεί να μας στείλει μήνυμα από το κινητό του και εμείς το λαμβάνουμε είτε στο web από το twitter.com (αν είμαστε online) είτε στο κινητό μας(εάν κάποιοι άλλοι είμαστε offline).
Αν το Twitter ήταν εργαλείο μπλόγκινγκ τα μηνύματά μου θα τα βλέπατε όταν θα επισκεπτόσασταν το μπλογκ μου. Η διαφορά του Twitter είναι ότι τα μηνύματά μου τα λαμβάνουν οι πιστοί μου ακόλουθοι σε πραγματικό χρόνο -την ώρα που τα στέλνω.