Φεβρουαρίου 05, 2008

FORTHnet ADSL Economy

Για όλους όσους ενδιαφέρονται κατά πρώτο λόγο για υπηρεσίες ADSL, ενώ στο σταθερό τους τηλέφωνο κυρίως δέχονται παρά πραγματοποιούν κλήσεις, η Forthnet προτείνει Forthnet ADSL Economy, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Μεταφέροντας την τηλεφωνική τους γραμμή στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, μόνο με 24,90 ευρώ το μήνα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Forthnet ADSL Economy, απολαμβάνουν broadband ADSL σε ταχύτητα έως 24 Mbps download -1 Mbps upload, πληρώνοντας μόνο για αυτό!

Ο τηλεφωνικός αριθμός παραμένει ο ίδιος, ενώ η χρήση του σταθερού τηλεφώνου για εξερχόμενες κλήσεις, είναι απόλυτα θέμα επιλογής του συνδρομητή και χρεώνεται με τις τιμές Forthnet, δηλαδή οι αστικές κλήσεις χρεώνονται 0,028 ευρώ το λεπτό (ελάχιστη χρέωση για δίλεπτο ανά κλήση και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο), οι υπεραστικές κλήσεις 0,0524 ευρώ το λεπτό και οι κλήσεις προς κινητά Cosmote 0,157 ευρώ, Vodafone 0,1575 ευρώ, WIND 0,1694 ευρώ.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου δεν χρεώνει τέλος ενεργοποίησης (που είναι περί τα 35 ευρώ) και το ADSL 2+ router. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του ιδιόκτητου δικτύου στην περιοχή σας!

Δεν συνδυάζεται όμως με κανένα άλλο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας... (για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις ας πούμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: