Μαΐου 13, 2008

Εκτός ΕΡΤ ο Στέλιος Κούλογλου

...στην επιστολή του ο Στέλιος Κούλογλου καταγγέλλει ότι ως αιτία για την διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών του και ιδιαίτερα το γεγονός ότι προγραμμάτισε την προβολή της έρευνας για τη γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση του ζήτησε να την ματαιώσει.... να θυμίσω ότι στιγμιότυπα από την έρευνα αυτή είχαν προβληθεί στην τελευταία εκπομπή, όπου καλεσμένος ήταν ο Αλέξης Τρίπρας. Απαντώντας, ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης της ΕΡΤ, κ. Δημήτρης Γόντικας, υποστηρίζει ότι η ΕΡΤ δεν ήθελε να κάνει ο δημοσιογράφος εκπομπή για την Κίνα, καθώς είχε καλύψει τις προγραμματικές ανάγκες της από τη συνεργασία με τη CCTV.
Περισσότερες από 1700 υπογραφές έχουν ήδη συγκεντρωθεί στη σχετική διαμαρτυρία εδώ

Θα εκπλαγείτε εάν υπολογίσετε πόσα πληρώνετε κάθε μήνα για τη δημόσια τηλεόραση μέσω του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος - σκεφτείτε ότι πολλές φορές καταβάλλετε το αντίτιμο δύο φορές, εάν για παράδειγμα έχετε ατομική επιχείρηση και πληρώνετε και δεύτερο λογαριασμό της ΔΕΗ. Αν θυμάμαι καλά, για μένα ξεπερνάει τα 10 ευρώ το μήνα... Δείτε το «Για την ΕΡΤ πληρώνετε...»

2 σχόλια:

panagios είπε...

χμμμ....
βασικα το θεμα δεν ειναι μονο ποσο πληρωνουμε, αλλα και για ποιο λογο τα πληρωνουμε....
Ειναι εντελως παραλογο να πηγαινουν εκατομυρια απο τα λεφτα των φορολογουμενων πολιτων για την καλομοιρα την παπαριζου χωρις να υπαρχουν σαφη οικονομικα στοιχεια για το ποσα κερδιζει η ελλαδα απο αυτη τη διοργανωση.
Επισης ακομα πλαναται στην ατμοσφαιρα το θεμα με τα λεφτα που εδωσε για να εξασγαλισει τους αγωνες του ολυμπιακου και του παναθηναικου (θεμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=194200 )
Και μιλαμε για ενα καναλι που εκτος απο τα λεφτα που εισπρατει απο εμας εισπρατει λεφτα και απο διαφημισεις, ενω εισπρατει λεφτα και απο ατομα που ΔΕΝ το βλεπουν!!!!
Ειναι καθαρη ληστεια, αλλα τουλαχιστων εχωντας καποιες εκπομπες οπως την εκπομπη του κουλογλου ενοιωθα πως τουλαχιστων καποια απο τα λεφτα που εισεπραταν επιαναν καποιο τοπο....
Το να σταματουν εκπομπες τετοιου επιπεδου και να σκορπανε τα χρηματα μας απο εδω και απο εκει, στην καλομοιρα και στα παιχνιδια του παναθηναϊκου ειναι εξωφρενικο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα! Τι άλλο θα κάνει αυτη η Κυβέρνηση!