Μαρτίου 07, 2008

Με 40 ευρώ το μήνα απεριόριστο Tellas Zisto Telephone & DSL

Στην Vodafone και το Double Play Plus φαίνεται να απαντά η Tellas με τη σημερινή ανακοίνωση της υπηρεσίας Tellas Zisto Telephone & DSL (έως το τέλος Μαρτίου η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν). Με περίπου 40 ευρώ το μήνα, η Tellas δίνει για πρώτη φορά απεριόριστες κλήσεις από σταθερά όχι μόνο σε Ελλάδα, αλλά και σε 38 επιπλέον χώρες, καθώς και 60 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά και πρόσβαση στο Ίντερνετ με ταχύτητα έως 12Mbps/1Mbps.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, η Vodafone κάνει ανάλογη πρόταση ως προσφορά έως το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, με 35 ευρώ δίνει 1200 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά στην Ελλάδα και σε πολλούς προορισμούς στο εξωτερικό και 200 λεπτά για κλήσεις μόνο προς τα δικά της κινητά και Internet έως 24Mbps.
Ωστόσο, η προσφορά της Tellas φαίνετα να είναι καλύτερη, γιατί αφενός δεν ισχύει μόνο έως το τέλος του μήνα (αν εξαιρέσουμε την δωρεάν ενεργοποίηση), αφετέρου ο δωρεάν χρόνος ομιλίας είναι απεριόριστος και τα 60 λεπτά προς κινητά αφορούν σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Βέβαια, υπολείπεται σε (ονομαστική) ταχύτητα η πρόσβαση στο Ίντερνετ και φαινομενικά η υπηρεσία είναι 60 ευρώ ακριβότερη στο χρόνο. Ωστόσο, όπως σημείωσα στο σχετικό post, ο λογαριασμός της Vodafone επιβαρύνεται από τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, οπότε αυτή η διαφορά μπορεί να μην υπάρξει τελικά για τον συνδρομητή.
Για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας της Tellas, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Tellas Zisto Telephone & DSL, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 801 500 3030 (με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.tellas.gr.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ??????

40 ΕΥΡΩ???
40χ12=480 ευρω?????

Θα μου στοιχιζει 40 ευρω το μηνα να μιλάω στο τηλεφωνο και να ειμαι και δικτυωμενη...?????????

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ DSL in a box FORTHNET ΣΤΑ 8 Mbps 68 ευρω για 6 μήνες!

newsact είπε...

clockworkmary μου, ωραία τα λες, αλλά το κουτί της forthnet αφορά μόνο στο ADSL. Εδώ μιλάμε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο χωρίς να κατηγορώ τον πολυλογά που είναι ερωτευμένος και να μην κάνω φραγή στις κλήσεις προς κινητά (το πακέτο περιλαμβάνει και 60 λεπτά προς κινητά). Επίσης, το προπληρωμένο κουτί νομίζω ότι έχει ελάχιστη διάρκεια σύμβασης ένα χρόνο, οπότε... Ενώ με 40 ευρώ έχω μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνίας (κάθε λογής κλήσεις, αστικά, υπεραστικά, διεθνή, κινητά και ADSL χωρίς να μου κόβουν πακέτα P2P ;-)

Μαρίνα είπε...

Καλημέρα σας.
Ανθούλα, έχω κάποια αντίρρηση στο πακετάκι που προτείνει η Tellas.
Συμφέρει, ναι, για κάποιον που κάθεται σπίτι ολη μέρα, και μιλάει ακατάπαυστα στο τηλέφωνο.
Νομίζω δεν είναι η περίπτωση σας, ούτε εσένα ουτε του Γιάννη.
Επίσης: Στην ουσία θα πληρώνεις τα 40 για Internet που ποτε δεν εισαι και σίγουρη εάν θα έχεις μια ικανοποιητική ταχύτητα, λόγω θορύβων γραμμής και άλλες τέτοιες βλακείες.
40/μήνα = 80/2μηνο, ένα όχι μεγάλο ποσό, αλλα δες εάν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. (Εκεί έχουμε φτάσει. Να φτιάχνουν οι εταιρείες life style πακέτα)
Εγώ που τα λέω αυτά, δεν έχω διαλέξει και την σουπερ ευκαιρία με άλλη εταιρεία. Αλλα τέλος πάντων.
Αυτά θα σου πρότεινα να σκεφτείς.
Χαιρετώ, καλή Πέμπτη!

newsact είπε...

Μαρίνα, πράγματι δεν ταιριάζει στο δικό μας προφίλ! Ο λογαριασμός μας περιορίζεται στα 50 ευρώ το δίμηνο και μόνο μια πρόταση της forthnet δεν ξεπερνάει αυτό το ποσό κατά μέσο όρο (μαζί με Ίντερνετ). Σε αυτό το μπλογκ όμως δεν γράφω για εμένα αλλά γενικότερα θέματα που με απασχολούν λόγω δουλειάς!

Καλή Πέμπτη!